Ruokalista – Menu

Tuoreita muikkuja sekä muita ruoka-annoksia

Kalastajan kojun ruokalistalta löydät herkulliset muikkuannokset. Menulla on myös muita erilaisia kalaruokia sekä kalattomia annoksia. Ruuan kanssa listalta löytyy myös erilaisia virkistäviä virvokkeita. Ravintolasta pystyy myös ostamaan ruuat mukaan meidän street food -listalta.

Menu

Kesän 2020 menu on suunnittelun alla 

Lasten menu

Kesän 2020 lasten menu on suunnittelun alla

Jälkiruoat

Kesän 2020 jälkkärit on suunnittelun alla

Viinilista

Oluet

Kalastajan kojun luomu Pils (gluteiiniton)

Niin kalastaja kuin olikin, täytyi talossa viljellä myös peltoja. Kesän loppupuolella vilja kypsyi ja se leikattiin pelloille kuhilaiksi. Helteisenä loppukesän päivänä tuo kaivon kylmyydestä nostettu olut hävisi janoisen kalastajan pullosta muutamalla kulauksella. Kalastajan kojun luomupils on tuotettu puhtaasti, lähellä ja parhaista raaka-aineista. Vaalea täysmallasolut on reilusti humaloitu, heleä nautinto. Täysosuma gluteenia välttäville, luomua suosiville.
Alkoholi 5,2 til-%

Kalastajan kojun vehnäolut

Kalastaja perkasi verkosta päästämänsä hyvän kokoiset muikut ja latoi ne ritilälle. Muutama leppälastu vielä savupönttöön ja kansi kiinni. Hän istui kivelle katselemaan, kuinka tuli lämmitti savupönttöä ja kohta kannen raosta alkoi kiuruta savu. Vinttikaivon uumenista nostettu olutpullo on kylmän raikas, siitä muutaman kulauksen juotuaan hän mietti, että voisiko kesäpäivä alkaa paremmin! Miedosti humaloitu ja sopivan savuinen, tumma täysmallasolut. Valmistuksessa on käytetty pyökinsavussa kuivattua vehnä- ja ohramallasta, jonka makua vehnäoluelle tyypilliset hedelmäiset aromit täydentävät.
alkoholi 4,5 til-%