Kesätyöpaikat vuodelle 2023 ovat nyt haussa! Täytä sähköinen hakemus tai laita s-postia!

Alla oleviin tehtäviin, täytä sähköinen hakemus huolellisesti, muista valita mitä paikkaa haet. Paikat täytetään sitä mukaa kun sopivia tekijöitä löytyy, laita siis hakemus heti!

• Vuorovastaavia:
Olet vuoron esimies, omaat kokemusta esimiestyöstä ja sinulla on alan koulutus. Tarjoamme työtä toukokuu-elokuu (syyskuu) väliselle ajalle TESsin mukaisella palkkauksella.

• Tarjoilijoita:
• Sinulla on joko koulutus tai kokemusta tarjoilijan työstä. Osaat huomioida asiakkaan sekä työkaverit ja omaat kyvyn toimia kiireessä. Hygienia- ja anniskelupassi ovat välttämättömiä! Tarjoamme työtä toukokuu-elokuu väliselle ajalle TESsin mukaisella palkkauksella.

• Kokkeja:
Herkulliset annokset valmistuvat kokkien ja muikunpaistajien yhteispelillä. Omaat ehkä ravintola-alan koulutuksen tai kokemusta. Sinulla on järjestelmällinen tapa toimia ja näppärät otteet. Olet rivakka ja nopeaan työtempoon soveltuva henkilö. Hygieniapassi on välttämätön! Tarjoamme työtä toukokuu-elokuu (syyskuu) väliselle ajalle TESsin mukaisella palkkauksella.

• Muikunpaistajia:
Muikunpaistossa pärjää myös oikean asenteen omaava henkilö, sillä koulutamme henkilön tehtävään. Sinulla on järjestelmällinen tapa toimia ja näppärät otteet. Olet rivakka ja nopeaan työtempoon soveltuva henkilö ja omaat hyvän fyysisen kunnon. Hygieniapassi on välttämätön! Tarjoamme työtä toukokuu-elokuu (syyskuu) väliselle ajalle TESsin (kokki) mukaisella palkkauksella.

• Ravintolan aputyöntekijöitä:
Aputyöntekijät tiskaavat, blokkaavat ja pitävät siisteyttä yllä sekä auttavat muikunpaistossa. Olet käytännöllinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä omaat hyvän fyysisen kunnon! Tarjoamme työtä lähinnä sesonkina juhannukselta elokuun alkupuolelle, myös koululaisten ja opiskelijat tulevat kysymykseen. Hygieniapassi on välttämätön!

Hakemukset sähköisesti, otamme yhteyttä ja kutsumme sinut työhaastatteluun, mikäli olet etsimämme henkilö. Tiedusteluja voi tehdä myös puhelimitse 0207199561 ja s-postilla myynti@kalastajankoju.com .